El Levante és quart amb 15 punts. Foto: LLP

No va poder ser. El Levante Las Planas va caure contra el Seagull (3-4) diumenge passat en un partit somiat per als amants del futbol ofensiu. Les santjoanenques no van poder puntuar en el que fins ara ha estat el test més exigent de la temporada, contra el líder de la categoria, un equip invicte que sota les ordres de Jordi Ferrón fa pinta que l’any que ve serà a la Primera Divisió.

Malgrat que les badalonines van arribar a gaudir d’una renda favorable de tres gols al minut 26 –Alba de penal al 16, Bea al 22 i Laura–, les del Baix no es van rendir i Sara i Rocío van aconseguir retallar distàncies i situar el 2 a 3 abans del descans.

Les blaves van tornar a la gespa amb força després de la pausa i al minut 2 de la represa Cone tornava a distanciar les visitants al marcador. El Levante va treure l’orgull i María va fer el tercer gol de les planenques amb un xut creuat preciós al minut 51, però la pilota no va tornar a entrar a cap de les dues porteries, malgrat els intents de les jugadores d’Edgar Alborch. El sacrifici defensiu de les gavines va ser suficient perquè els tres punts volessin de l’Estadi de les Planes.

La novena jornada de lliga portarà les del Baix a Palma de Mallorca, on jugaran contra un rival directe, l’AD Son Sardina, el cinquè classificat.