Bahom està protagonitzant una temporada plena de triomfs. Foto: LaSansi

L’hospitalenca Hasna Bahom, del club LaSansi, i el barceloní Nacho Cáceres, del Castillejo & Cáceres Running Club, van ser els vencedors de la prova dels 10 quilòmetres de la vuitena edició de la Cursa de Sant Joan Despí, una de les proves atlètiques amb millor nivell de la comarca, a la qual s’hi van presentar més de 600 atletes repartits en quatre categories. Les curses es van disputar el passat 23 de maig.

Bahom, que d es troba en un dels millors moments de la seva carrera, es va mostrar intractable i va completar el recorregut en 35 minuts i 58 segons, convertint-se en la més ràpida de la seva categoria (la segona classificada, Sílvia Gironès, va entrar més de 5 minuts després) i la vintena en la classificació general. El podi femení el va completar la santboiana Toñi Cano.

Per la seva banda, Cáceres va aconseguir un triomf molt més ajustat. L’atleta barceloní, especialitzat en curses de fons, va aconseguir creuar la meta aturant el cronòmetre en 31 minuts i 11 segons, per davant de Mohamed Zarhouni i del lleidatà Ricard Pastó, que va donar la sorpresa deixant fora del podi el marroquí Mohamed Agouzal, una de les estrelles del CE Montornès.

A banda de la llarga distància, es van disputar altres proves, de 300 metres, 800 metres i una cursa en la categoria cadet.