La cuina del ‘Foodieslab’ és gran i facilita la participació. Foto: Ajuntament

El Foodieslab ha tornat al Mercat del Centre amb una nova edició. Aquest espai destinat a la gastronomia torna a oferir una nova temporada, en la qual hi ha diversos tallers culinaris fins al 19 de març.
L’espai compta amb una aula d’aprenentatge i formació, en la qual es programen diversos cursos i tallers de curta durada, amb estils i tendències culinàries d’arreu del món. A més, alguns dels cursos en gastronomia inclouen sopars i degustacions.

A l’aula, situada al mateix mercat, hi ha una taula de treball amb una aigüera i una altra amb els fogons, amb espai per a diverses persones. D’aquesta manera, es facilita la participació i les sessions són més properes per als participants.

Algunes de les formacions es fan a càrrec de restauradors de locals de la ciutat.

PRÒXIMES SESSIONS AL ‘LAB’
El programa de sessions del Foodieslab està ben farcit d’activitats, que ja van iniciar-se el passat divendres 19 de febrer. Fins ara s’han fet dos tallers, un de cookies en família i l’altre de creació d’un menú. Demà divendres es farà un curs de cuina japonesa i l’endemà dissabte dia 27, un de cuina en família amb una Thermomix.

Divendres 4 de març s’oferirà un taller-sopar de tàrtars amb Juli Alcoriza, del Niu d’Or. Dissabte 5 hi haurà un taller de cupcakes en família, i divendres 11, un de dolços tradicionals. El dia 12, un taller en anglès, i el 18, un de cuina índia. L’últim serà un taller per preparar carmanyoles.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram