Els bars i restaurants aposten pel menjar a domicili. Foto: Aj. de Sant Joan

El funcionament de bars i restaurants ha canviat completament amb la pandèmia del coronavirus. Fa un any, els negocis van haver de tancar completament quan l’Estat va imposar el confinament més sever i, des de llavors, els horaris i els espais d’obertura han anat variant segons la situació sanitària. Això ha fet que molts establiments que mai abans s’ho havien plantejat comencessin a fer el seu menjar per emportar-se o oferissin servei a domicili.

Per promoure aquest nou servei, l’Ajuntament de Sant Joan Despí ha posat en marxa la campanya ‘Del restaurant a la teva taula’. L’objectiu és fomentar el consum en la restauració local, que des del consistori consideren que està fent un gran esforç per adaptar-se a la situació que estem vivint.

Més de 70 establiments santjoanencs s’han sumat a aquesta iniciativa, que ara els recull en una llista actualitzada que es pot consultar a través d’internet. En aquest espai es pot veure si ofereixen servei a domicili o preparen menjar per emportar-se.

CONSUMIR A LA CIUTAT
Aquesta nova campanya se suma al sorteig que també va impulsar l’Ajuntament de Sant Joan, en què ha sortejat un centenar de targetes per gastar als bars i restaurants de la ciutat.

Es tracta de la iniciativa 100% Restauració, en què s’han repartit targetes amb cent euros aportats pel consistori per gastar fins al 31 de juliol en els més de 80 bars i restaurants santjoanencs que s’han sumat a la proposta.