El Parc de Torreblanca ple durant el Sant’s Market. Foto: Aj. de Sant Joan Despí

El Parc de Torreblanca es va convertir en un formiguer dissabte 29 de juny al vespre. Els veïns i veïnes de Sant Just, Sant Joan i Sant Feliu, i els d’altres municipis de la comarca, van omplir aquest espai en la primera edició del Sant’s Market, que ha estat tot un èxit.

Aquesta iniciativa, impulsada per les regidories de comerç dels tres municipis i per les diferents associacions comercials de Sant Just, Sant Joan i Sant Feliu, va aprofitar el bon temps dels primers dies d’estiu per promocionar els comerços locals. De fet, l’alerta per les altes temperatures va fer que els consistoris decidissin endarrerir l’inici del mercat i de les diferents activitats dues hores i, en comptes de començar a les cinc, tot plegat no comencés fins a les set del vespre i s’allargués fins a la mitjanit.

Algunes de les activitats que es van fer a Torreblanca van ser les mostres que els diferents comerciants van fer dels seus productes, com per exemple les desfilades de roba que es van fer a l’escenari instal·lat al parc.

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ
Segons els organitzadors, gairebé una cinquantena de comerciants dels tres municipis van participar en aquesta fira de mostres, que va agrupar sectors com el de la moda i el calçat, el de la cultura, el de les flors, el de les joguines o el dels electrodomèstics, entre d’altres.

Al Sant’s Market també hi van participar mitja dotzena d’establiments de restauració, que van oferir degustacions dels seus productes als visitants.