Un curs a la nova aula gastronòmica. Foto: Ajuntament

El mercat del Centre de Sant Joan Despí compta des de fa uns dies amb un nou espai destinat a la gastronomia, batejat amb el nom de Foodieslab. Es tracta d’una aula de formació en la qual es programaran tallers i cursos de cuina, sopars i degustacions.

Aquest nou espai gastronòmic va obrir les seves portes el passat dimarts 21 d’abril amb un curs la temàtica del qual era la cuina “d’ahir i l’actual”.

Segons han informat els organitzadors, des d’ara fins al pròxim mes de juny s’oferiran una quinzena de tallers de diverses temàtiques. N’hi haurà un dedicat als arrossos, un altre a plats elaborats amb bacallà, un sobre l’elaboració de la cervesa i un altre taller de vermuts i aperitius, entre altres.

Per tal de facilitar la tasca culinària en aquest nou espai gastronòmic, l’aula està dotada d’una gran aigüera, una taula i diversos fogons.

DINAMITZAR EL MERCAT
L’objectiu d’aquesta iniciativa, segons han explicat des del consistori, és dinamitzar el mercat del Centre durant el seu horari d’obertura. El mercat obre totes les tardes i dissabtes al matí, de manera que els cursos i tallers gastronòmics s’encabiran en aquests horaris.

La idea també és atraure els clients del mercat que puguin estar interessats a participar en aquest tipus de cursos.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram