El nou brot de coronavirus a la residència Nostra Senyora de Lourdes ha obligat a cancel·lar totes les visites. Foto: Aj. de Sant Just

El Comitè d’Emergències de Sant Just Desvern ha explicat que s’ha confirmat un nou brot a la residència Nostra Senyora de Lourdes. S’han detectat 17 persones residents contagiades, així com dues monges i quatre treballadors. Actualment, tots els casos, que són asimptomàtics, estan confinats.

També s’estan fent proves de serologia per conèixer el grau d’immunitat i el risc de contagi que tenen aquests contagiats. Davant d’aquesta situació i complint el pla de seguiment de la Generalitat, la residència ha prohibit totes les visites.

Aquest brot se suma al que ja hi va haver a la mateixa residència a l’abril, durant la primera onada de la pandèmia. Llavors, la Generalitat va haver d’assumir temporalment la direcció del geriàtric i va contractar personal que s’encarregués de les tasques i de les cures als residents, ja que els contagis van afectar molts treballadors.

Per altra banda, el Comitè també ha explicat que la residència CRAL, que fa unes persones també va tenir un brot que va afectar diversos residents i treballadors, ja torna a estar al nivell verd, cosa que permet tornar a fer visites al centre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram