La Festa del Foc era un dels actes previstos que s’ha hagut de suspendre. Foto: Twitter (@ERC_StJust)

L’Ajuntament de Sant Just Desvern ha decidit anul·lar tots els actes que havia preparat per a aquest mes de juliol i per al mes d’agost. Amb aquest anunci, el comitè d’emergències local també ha decidit cancel·lar les diferents activitats que s’havien programat per celebrar la Festa Major a principis d’agost. Els experts han pres la decisió per tal d’evitar rebrots i nous contagis comunitaris, tenint en compte la situació que s’estava creant en ciutats properes com Cornellà, l’Hospitalet o Barcelona.

Aquesta mesura, decidida la setmana passada, també va obligar a suspendre la sessió de cinema a la fresca que s’havia de fer dissabte 18 o l’espectacle infantil programat per diumenge 19. Aquestes mesures van en consonància amb les restriccions i recomanacions anunciades per la Generalitat i aprovades pels tribunals, que reclamen que la ciutadania redueixi la mobilitat i només surti al carrer per fer aquelles activitats que siguin totalment imprescindibles o per anar a treballar.

Sant Just, juntament amb Esplugues i Sant Joan Despí, forma part dels municipis de la primera corona metropolitana que han hagut de començar a aplicar aquestes mesures més restrictives per tal d’evitar rebrots i contagis que puguin disparar el nombre de casos entre la seva població. Per això, també s’ha decidit tancar les pistes esportives, com s’ha fet a Esplugues i Sant Joan. El municipi santjoanenc també ha tancat les àrees de pícnic i d’esbarjo així com les zones infantils dels seus parcs.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram