Agents dels Mossos i de la Policia Local patrullant junts per Esplugues. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament d’Esplugues ha anunciat una sèrie de mesures per evitar rebrots i frenar l’onada de nous contagis que hi ha en municipis veïns com l’Hospitalet o Cornellà. El comitè d’emergències municipal ha decidit tancar les pistes poliesportives a l’aire lliure per evitar el contacte físic i garantir que es respecten les distàncies de seguretat d’un metre i mig.

També augmentarà la presència policial, que farà controls per tot el municipi. Els agents pararan molta atenció a les terrasses de bars i restaurants per assegurar-se que compleixen amb els límits d’aforament i amb la distància de seguretat entre taules i cadires. A més, tant la Policia Local com els Mossos d’Esquadra també controlaran que tots els veïns i veïnes facin servir correctament la mascareta i treballaran per evitar aglomeracions a la via pública.

A més, el comitè també ha decidit tancar el Parc dels Torrents cada nit, des de les nou del vespre i fins a dos quarts de vuit del matí. Per altra banda, també es controlarà l’accés als mercats ambulants, per tal d’evitar que se superi l’aforament, que no hi hagi aglomeracions i que en tot moment es respectin les distàncies de seguretat. També es prendrà la temperatura a la gent que hi vulgui anar per evitar que entri algú amb febre al recinte.

Davant d’aquestes mesures, l’alcaldessa Pilar Díaz ha dit als espluguins i a les espluguines que “si no volem tornar enrere, hem de tenir la màxima prevenció, fer cas de les normes sanitàries i complir amb tot i en tot moment”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram