La nova escola bressol complementarà l’oferta de l’Escola Marrecs. Foto: Ajuntament

L’aprovació dels pressupostos per part de la Generalitat permetrà que el Govern assumeixi part del cost per construir i mantenir la segona escola bressol de Sant Just Desvern. Per això, l’Ajuntament ja treballa per encarregar el projecte de construcció d’aquest nou equipament educatiu, una prioritat segons fonts del govern municipal.

La necessitat de places d’educació dels 0 als 3 anys farà que el consistori modifiqui el seu pla d’inversions per tal de trobar el finançament necessari per construir la nova llar d’infants pública. Per fer-ho, el Departament d’Educació ha acceptat deixar una part del pati de l’Escola Montserrat perquè es faci el nou edifici.

D’aquesta manera, la nova escola bressol del municipi es faria en un terreny ubicat entre l’Escola Montserrat i Vitalia, en un espai dedicat a fer-hi equipaments de les Basses de Sant Pere. Amb aquesta nova escola bressol es vol resoldre el dèficit de places públiques d’educació entre 0 i 3 anys, una situació que s’agreujarà de cara al curs que ve amb el tancament de la llar d’infants Tic-Tac.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram