Arroyo ja ha estat presentada com a entrenadora ‘txuri urdin’. Foto: RS

“Estic molt feliç. És tot il·lusionant, la veritat és que està sent un dia emocionant i unes últimes hores de recollir sensacions. És quelcom que estava desitjant des de fa molt temps”. Eufòrica i amb moltes ganes, aquestes eren les paraules de l’espluguina Natalia Arroyo el passat 30 de maig, durant la seva presentació com a entrenadora de la Real Sociedad. Arroyo, doncs, deixa la banqueta de la Selecció absoluta femenina (i també la seva feina en mitjans com Ràdio Barcelona, Gol i el diari Ara) per assumir “un repte il·lusionant”.

Arroyo arriba a un equip que la temporada passada va tancar la Liga Iberdrola en la sisena posició (per sota de Barça, Atlético, Levante, Deportivo i Athletic Club) i considera que és un club “que encaixa amb l’ambició que tinc, que pot seguir creixent i on jo puc aportar alguna cosa. Aquesta unió de factors existeix aquí i és un plaer poder ser-hi i imaginar el que es pot construir”, va afegir en declaracions als mitjans del conjunt donostiarra.

L’entrenadora d’Esplugues va destacar el “constant creixement” que està vivint la Real en les darreres temporades i va destacar l’ambient que es respira a Zubieta, la ciutat esportiva de l’equip blanc-i-blau, i que serà casa seva com a mínim durant la temporada 2020-21.

QUATRE TÍTOLS AMB CATALUNYA
El fitxatge pel conjunt de Sant Sebastià fa que Arroyo tanqui la seva etapa com a seleccionadora absoluta, tot i que la seva etapa més exitosa va ser amb la sub16. Amb diverses generacions d’aquestes jugadores cadet, l’espluguina va proclamar-se quatre vegades campiona d’Espanya.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram