L’Ajuntament d’Esplugues vol que els mercats estiguin protegits del coronavirus. Foto: Aj. d’Esplugues

L’Ajuntament d’Esplugues ha anunciat que, des d’avui, és obligatori fer servir mascareta si es vol entrar en un dels dos mercats municipals de la ciutat. Aquesta mesura, anunciada dissabte, l’han de complir tant els compradors com els clients que vagin al mercat de La Plana o al de Can Vidalet.

Amb l’obligació de fer servir mascareta dins els mercats municipals, l’Ajuntament d’Esplugues vol que aquests dos espais de comerç estiguin protegits del coronavirus ara que s’està recuperant de mica en mica la mobilitat. Aquesta mesura s’afegeix a la desinfecció diària que s’està fent als dos equipaments.

A més, l’Ajuntament també ha repartit mascaretes entre els paradistes i els compradors que anaven als mercats sense. Des del 20 d’abril, voluntaris i voluntàries entregaven aquest material de protecció. A partir d’aquesta setmana, les mascaretes que s’entreguen són de llarga durada, és a dir, que es poden rentar fins a un centenar de cops per poder-les fer servir totalment esterilitzades i sense perdre protecció.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram