La foto de la plantilla amb els tres trofeus. Foto: AEPE

Pocs equips, de qualsevol disciplina esportiva, poden presumir d’haver aconseguit el mateix que el juvenil de la Penya Esplugues. L’equip va tancar la temporada 2018-19 el passat 30 de juny amb un triplet: Divisió d’Honor, Copa Catalunya i campionat d’Espanya. Les espluguines van conquerir el títol estatal a la Ciudad del Fútbol de las Rozas (Madrid), guanyant la final per un contundent 7-3 contra l’Atlético Torcal de Màlaga.

El triomf a la lliga va arribar per un sol punt sobre el les Corts UBAE (73 a 72), mentre que les jugadores de Ricard Rubiols van aconseguir proclamar-se campiones de Catalunya el passat diumenge 16 de juny a Martorell després de derrotar també el conjunt barceloní a la tanda de penals (8-7, després que el partit acabés sense gols).

MOVIMENTS ALS DESPATXOS
Així, amb el curs 2018-19 oficialment tancat, el que fa setmanes que està en marxa és el mercat estival, de manera que els moviments durant els mesos que han de venir estan als despatxos.

De moment, pel que fa al primer equip femení, se sap que Estela Cantero, Iris Amaro i Marta de los Riscos no seguiran vestint de blanc-i-vermell el curs que ve. El club treballa en renovacions i incorporacions per afrontar el repte del curs 2019-20.

Al sènior masculí, en canvi, s’ha anat per feina i s’han confirmat les renovacions del cos tècnic i dels jugadors José García, Aldo Fuster i Guillermo Rodríguez.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram