Manuel del Castillo, director-gerent del centre, recollint el premi. Foto: Ajuntament

La novena Nit dels Premis El Pont d’Esplugues va concedir el Premi d’Honor a l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu. El guardó va reconèixer “la qualitat en l’atenció i la investigació dels seus professionals, per la calidesa humana” dels equips que hi treballen i “per la gran xarxa de persones voluntàries” que hi col·laboren.

El jurat, format per representants institucionals, de l’empresa, del comerç i de la universitat, també destaca l’aposta del centre “per construir el Pediatric Cancer Center, el primer d’Europa en la seva categoria”. I és que aquests premis reconeixen a persones, entitats i empreses vinculades a la ciutat que destaquen per la seva activitat solidària, esportiva, econòmica, professional, artística o associativa.

En aquest darrer camp, el premi va ser per l’Associació Comerç Can Vidalet, per impulsar accions que “fomenten la cohesió social i que dinamitzen el barri”.

IGUALTAT I SENSIBILITAT
En aquesta edició, el Premi d’Esport va voler fer un reconeixement col·lectiu a l’esport femení espluguí. Per això, veïnes de la ciutat que practiquen diferents disciplines esportives van ser les encarregades de recollir el guardó.

Un altre dels noms reconeguts pels premis va ser el del periodista Jordi Évole, guardonat per la seva “proximitat, sensibilitat i professionalitat” a l’hora de tractar l’actualitat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram