L’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues i les farmàcies de Catalunya van posar en marxa una campanya solidària per aconseguir els 600.000 euros que falten per engegar el nou hospital de dia.

Finalment, en dues setmanes, han aconseguit recaptar 180.000 euros que es destinaran a pagar una part de les obres del futur Hospital de Dia de Sant Joan de Déu.

Hi han participat 3.200 farmàcies catalanes que han venut caixes de caramels per un preu de 2,5 euros, amb les quals han recaptat fons per completar les obres de construcció del centre de dia de l’Hospital. També s’han pogut fer aportacions a través de la pàgina web.

Els diners que s’han recaptat a través d’aquesta iniciativa es destinaran a finançar part de la construcció d’una unitat assistencial en què els nens amb malalties greus podran rebre el tractament necessari sense haver de romandre ingressats.

La campanya solidària s’ha fixat com a objectiu recaptar en les pròximes setmanes 180.000 euros més, que es destinaran a la finalització del nou hospital de dia.

El nou centre de dia de l’Hospital Sant Joan de Déu permetrà incrementar la capacitat de l’actual i passar d’una dotzena de llits a un total de trenta. El nou equipament ocuparà una superfície de 850 metres quadrats.

La campanya és fruit de l’acord entre Sant Joan de Déu i el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram