Imatge del mercat ‘Esplugas City’ de l’any passat. Foto: Ajuntament

Una altra de les activitats que s’està convertint en tot un clàssic de la Festa Major de Sant Mateu d’Esplugues és la ruta de tapes que diferents bars i restaurants ofereixen als seus veïns.

Des de dijous 20 de setembre i fins diumenge 23, gairebé una seixantena d’establiments de restauració de la ciutat oferiran una de les seves especialitats acompanyada d’una beguda per un preu de 2,5 euros.

A l’edició d’enguany hi haurà 57 participants entre bars, restaurants, cellers, xurreries, pizzeries i, fins i tot, l’Hotel Abba Garden, situat a Finestrelles.

Les propostes dels restauradors aniran des de les tradicionals tapes de truita de patates o les croquetes, fins a les més atrevides amb productes com el llagostí, la gamba o els wan tuns, un ravioli farcit típic de la cuina xinesa.

Els restaurants que formen part de la ruta, que compta amb el suport de l’Ajuntament i de la Diputació de Barcelona, estaran repartits pels barris de tota la ciutat, sobretot a la zona de La Plana, El Gall i el Centre.

RETORN A ‘ESPLUGAS CITY’
Un any més, la ciutat retrà homenatge a les pel·lícules western i als estudis que produïen aquests films a Esplugues mateix, on se’n van rodar una desena.

El carrer Montserrat i el carrer de l’Església tornaran a recrear un poble de l’antic oest americà amb diferents parades, mostres de tallers d’oficis, tir amb arc, jocs de fusta i espectacles de western per recrear l’ambient fins a l’últim detall.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram