Del 5 al 22 d’abril, una vintena de bars i restaurants de la ciutat van oferir fins a una quarantena de tapes diferents amb un denominador comú: la cuina de temporada i l’aposta pels productes de quilòmetre zero.

La segona edició del QuintoTapa Sant Just, organitzada per l’Associació de Gastronomia i Turisme, ha confirmat l’encert de l’aposta en servir més de 29.000 tapes, superant les xifres de l’any passat.

El guanyador del premi a la tapa popular de la ruta gastronòmica d’enguany ha estat el restaurant Cuina Miracle, amb la seva proposta Paisatge Volcànic.

El plat consistia en un llit de puré de patata i celerí amb musclos en escabetx, carxofa del Prat, nyora picada i pa de garrofa.

En segon lloc ha quedat el Restaurant La Bonaigua amb un Arròs KmO, mentre que ha tancat el podi el Restaurant L’Illa, que ha aconseguit la tercera posició amb la seva proposta de Caneló d’espinacs.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram