Els espluguencs es van acomiadar de la seva Festa Major, que va tenir lloc els passats dies 19, 20, 21 i 22 de setembre.

Enguany, moltes de les activitats s’han vinculat a la commemoració del cinquantè aniversari de la construcció a la ciutat del poblat de l’oest dels estudis Balcázar, Esplugues City. Així, diversos actes programats han tingut gust de western, com el mercat tradicional, que aquest any ha estat ambientat en les pel·lícules de l’oest, i ha substituït el mercat medieval.

Algunes entitats també van adaptar les seves propostes per adherir-s’hi, i al parc dels Torrents van cavalcar els ponis de la Colla dels Tres Tombs. L’AV de La Plana va convidar la ciutadania a ballar country i cancan, entre altres activitats. També es van projectar pel·lícules del gènere western i el piromusical de fi de festa va incloure música de mítiques pel·lícules de l’oest.

La música també va tenir un paper cabdal. Els catalans Blaumut i el grup Efecto Pasillo van actuar a l’escenari del carrer Sant Antoni Maria Claret dotant d’energia la Festa Major. Els joves van tenir una cita amb el Tour40, i també va actuar Raimundo Amador, en el marc del Festival Solidari Duendes con Arte, que va organitzar Gent Cons­tructiva al Parc de la Solidaritat.

Els establiments també van tenir un paper actiu, amb la celebració del Tapes de Festa, en el qual van participar 55 bars i restaurants.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram