Escenificació de la col·locació de la primera pedra. Foto: Lidl

L’empresa alemanya Lidl obrirà a Esplugues el seu establiment de referència a Espanya. Estarà ubicat als Tres Molinos, l’emblemàtic i històric espai del municipi, el qual quedarà “revitalitzat” per l’empresa.

El director regional d’Expansió d’Immobles de Lidl a Catalunya, Albert Lavín, i l’alcaldessa, Pilar Díaz, van protagonitzar la presentació del futur supermercat el passat 27 de juny, on van escenificar la posada de la primera pedra de l’establiment.

Lavín es va marcar com a repte construir una botiga “a l’alçada de la història” que precedeix el lloc perquè recuperi “l’esperit dels Tres Molinos”, un espai que durant dècades va ser testimoni de les celebracions de diferents generacions.

Per la seva banda, Díaz va destacar que l’obertura del Lidl “contribuirà a impulsar l’economia i a crear llocs de treball”. De fet, la companyia generarà 30 nous llocs de treball procedents de la borsa d’ocupació de l’Ajuntament. Díaz va valorar de manera positiva la millora del servei a la ciutadania, ja que al barri de Finestrelles no hi ha cap botiga d’aquestes característiques. A més, l’alcaldessa va recordar que l’obertura de la superfície va en la línia del ‘Pacte per la reactivació econòmica i la creació d’ocupació de qualitat d’Esplugues’.

Està previst que el supermercat estigui enllestit i obri a finals de l’any vinent. Tindrà una sala de vendes de 1.500 metres quadrats distribuïts entre quatre plantes, i 150 places d’aparcament. En aquest sentit, l’empresa alemanya considera que serà el Lidl “més futurista” del país. I és que hi invertirà un total de 7,5 milions d’euros per a la seva construcció.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram