Algunes de les jugadores van ser a la presentació d’Orgullosa. Foto: AEPE

Des de fa molts anys que es pot afirmar, sense cap dubte, que a Esplugues hi juga el millor equip femení de futbol sala del país. A finals del mes passat, l’AE Penya Esplugues-Gironella va tancar la temporada 2016-17, la tretzena consecutiva en la qual l’equip juga a la Divisió d’honor femenina del futbol sala estatal (i a partir del curs que ve, després del descens del Rubí, serà l’únic conjunt català de la categoria).

La temporada per a les blanc-i-vermelles ha acabat amb bona nota, amb una novena posició a la lliga (l’equip ha sumat 38 punts, quedant lluny de la zona noble, però també mantenint la categoria de forma solvent) i ha aconseguit classificar-se, un cop més, per a la final de la Copa Catalunya (títol que el club ha guanyat vuit cops i del qual n’és el vigent campió), que es disputarà a Manresa al mes de setembre i que farà que les espluguines s’enfrontin contra un dels equips que aquesta temporada ha lluitat per ser també a Primera divisió, el Femisport de Palau Solità i Plegamans.

Ara que ja s’ha acabat el curs, algunes de les jugadores del club van assistir a la presentació de la campanya #Orgullosa de la Federació catalana de futbol el passat 27 de juny al Palau de Congressos de Barcelona, que vol potenciar i visibilitzar el futbol i el futbol sala femení.

VISITA DE L’ALCALDESSA
I és que l’activitat competitiva s’ha acabat, però això no vol dir que el club estigui completament aturat. De fet, el passat dia 5 els joves del campus van rebre la visita de l’alcaldessa, Pilar Díaz.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram