L’equip va completar un campionat excel·lent. Foto: FCF

Només la mala fortuna va evitar que la selecció femenina sub 17 de futbol sala lluités pel Campionat d’Espanya a Esplugues. Un desafortunat autogol d’Èlia Gullí en l’últim minut de la pròrroga va fer que l’equip de Clàudia Pons perdés contra Castella-La Manxa (3-2) i quedés fora de la final que es va jugar el passat dia 12 al CEM Les Moreres.

El campionat estatal va tenir com a subseus Cornellà i Castelldefels. La selecció va segellar el seu bitllet per a la fase final com a segona classificada del grup 2 (on hi havia les futures campiones, les murcianes) després de resoldre amb solvència els partits contra Cantàbria (4-2) i contra la Rioja (8-1). La selecció depenia de si mateixa per classificar-se en primer lloc, però va perdre per la mínima contra les murcianes (0-1) i no ho va poder aconseguir.

L’hora de la veritat va arribar en el matx contra Castella-La Manxa del passat dia 11. Les castellanes van començar guanyant amb un gol de Rebeca Culebras al minut 8, però Alexandra Giró va equilibrar les forces a cinc minuts del descans després d’una jugada d’estratègia en un córner.

Quan només s’havia jugat un minut de la segona meitat, Alba Vidal va col·locar la selecció per davant en el marcador, però les manxegues van empatar amb un gol de Noelia de las Heras al minut 37. La fortuna va tornar a somriure les de Castella al temps extra amb l’autogol de Gullí.

El partit pel títol, que també es va jugar al pavelló espluguí, va servir per coronar com a campiona a la Regió de Múrcia, que va derrotar les manxegues per un contundent 6-3.