Vista aèria de la carretera Reial i la zona a desenvolupar. Foto: Axel Peinado

Els pròxims anys els veïns de Sant Just s’hauran d’acostumar a les màquines excavadores. L’Ajuntament està decidit a impulsar diversos projectes per urbanitzar zones de la ciutat que, actualment, estan infrautilitzades o que tenen potencial econòmic. Un d’aquests espais és el gran solar que hi ha al costat de l’Avinguda del Baix Llobregat, i d’altres terrenys buits que hi ha al llarg de la carretera Reial. L’alcalde de Sant Just, Josep Perpinyà, ha confirmat a la ràdio local que estan treballant amb l’Àrea Metropolitana el desenvolupament d’aquesta zona, i l’ens supramunicipal elaborarà en els pròxims mesos un informe amb els usos que es poden acollir. “Tenim una demanda del sector hoteler, i també de residències per estudiants”, ha explicat Perpinyà.

Per altra banda, un dels projectes que està més encarat i del que ja es disposa de finançament és la construcció del corredor verd, un passeig d’entrada al Parc Natural de Collserola des de la part baixa del parc de Torreblanca –just darrere de la parada del Trambaix– fins al Complex Esportiu Municipal La Bonaigua, que travessaria tot el polígon Sud-oest.

Perpinyà, en aquest sentit, espera que tant el corredor com el desenvolupament de la carretera Reial arrenquin durant aquest mandat.

Altres actuacions que s’iniciaran pròximament són dos parcs nous: a la cruïlla entre la Rambla de Sant Just i el carrer Major; i al parc de l’Onze de Setembre amb Miquel Reverter, al sector conegut com a Chinchilla. També es crearà un camp de futbol 7 de gespa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram