El grup de veïns durant la seva protesta. Foto: No al Pla Caufec

Les protestes contra el Pla Caufec continuen amb la represa de les obres en una zona propera a Can Oliveres i al barri de Can Vidalet, on s’està construint el Finestrelles Shopping Center.

Allà, un grup d’opositors del projecte –també conegut com a Porta Barcelona–, van dificultar l’accés de material d’obra per la nacional 340 en direcció a l’àrea on s’ubicarà la gran superfície.

El col·lectiu va denunciar que la construcció del centre comercial “afectarà el comerç local i de proximitat, igual que al teixit associatiu de la ciutat”.

Però el que realment va voler posar de manifest la protesta van ser les possibles dificultats viàries que podria causar el nou centre i barri projectats. “Col·lapsarà tota l’entrada a Esplugues, amb la gran quantitat de vehicles que es preveuen diàriament a la zona a causa del Finiestrelles Shopping Center”, alerta No al Pla Caufec. De fet, assegura que els vehicles que s’afegiran a les vies “ja congestionades” de la zona seran “uns 25.000”.

De moment, l’Ajuntament està estudiant solucions per al trànsit en aquest punt, un cop descartada la primera possibilitat de construir un pas soterrat perquè els vehicles de la Diagonal entressin a la ciutat.

ÚLTIM EPISODI
La protesta del dia 12 se suma a les que estan protagonitzant els opositors al Pla Caufec des de fa uns anys. L’anterior va tenir lloc al Ple municipal de novembre, el qual va ser suspès per l’alcaldessa després que alguns membres de la plataforma No al Pla Caufec intervinguessin en la sessió sense tenir el torn de paraula.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram