Les topades i virolles són un clàssic de la cursa. Foto: Karts de Coixinets

La mítica cursa Coixinets va celebrar el cap de setmana del 12 i 13 de novembre la seva edició número 40 amb èxit de participació i amb la mirada posada al futur. La 40a cursa de Karts de Coixinets va tenir un dels moments més especials en la baixada nocturna, on cada kart duia unes llums de colors que il·luminaven el camí i posterior sopar d’aniversari amb una truita gegant, a més de la projecció de fotografies d’edicions antigues.

Segons ha explicat a Ràdio Desvern Jonàs Bassó, responsable de comunicació de la cursa, es va viure un moment de tensió quan un pare i un fill van tenir un incident que va fer patir per l’estat de salut del jove, que es queixava de les cervicals. Per sort, tot va quedar en un ensurt. A part d’aquest, no va haver-hi cap incident greu.

Els responsables de la cursa de karts afirmen que han pogut tirar endavant aquesta 40a edició en gran part gràcies a l’ajuda i a la implicació dels voluntaris i voluntàries. De cara a pròximes edicions, afirmen que serà clau el relleu generacional i la implicació de més gent.

Les curses de karts de coixinets van néixer l’any 1976, quan un grup de nois i noies de l’Agrupament Escolta Martin Luther King van decidir crear un nou joc per divertir-se. Vist l’èxit i el ressò que ja tenia entre els habitants del municipi, l’any 1983 es va crear una comissió organitzadora que, d’aleshores ençà, és l’encarregada dels preparatius de la cursa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram