S’ha acabat l’etapa d’Óscar Rescalvo al capdavant del Levante Las Planas i el seu substitut serà Sebastián Cañas. L’anunci es va fer oficial el passat 19 de maig, quan l’expresident va anunciar que renunciava a la reelecció. Rescalvo va arribar al club l’any 1992, i des de 1993 va ocupar diferents tasques en l’organigrama directiu. L’any 2001 va assumir la presidència de l’entitat.

Cañas treballa al club des del passat 7 de juny i està acompanyat per Pau Carrasco, que s’encarrega de la tresoreria i de Domingo García, que també ocupa el càrrec de secretari.

Rescalvo es va acomiadar de l’afició amb una carta oberta. L’exdirigent va destacar “la sort de poder viure i servir el Levante”, va agrair el treball de tots els seus companys i va destacar el vincle entre l’equip i el barri de Les Planes.

SORPRESA A LA COPA
La temporada per al primer equip femení va acabar, de manera sorprenent, el passat 29 de maig, quan el Pallejà va guanyar al Municipal de les Planes (1-2). Les d’Edgar Alborch van dominar el partit des del començament i van marxar al descans per davant en el marcador –Carol va marcar al minut 36–, però el plantejament visitant va evitar més gols de les vermelles i gràcies a dues dianes en serveis de córner en set minuts van aconseguir donar-li la volta al matx i endur-se l’eliminatòria.