Rodriguez-ha-completat-un-torneig-brillant

La jugadora de bàsquet espluguenca Yaiza Rodríguez, que des de l’any passat milita a l’equip estatunidenc de la Universitat de Boise, ha aconseguit enguany un nou èxit com a integrant de la selecció espanyola de bàsquet femení. Després de les victòries aconseguides a les categories inferiors, Rodríguez ha format part de la selecció que s’ha proclamat subcampiona d’Europa de categoria sots20 ara fa uns dies.

Yaiza Rodríguez, que amb 1,65 d’alçada juga en la posició de base, va participar en els nou partits que Espanya va jugar a l’Europeu disputat a Udine (Itàlia). A la final, on l’equip estatal va perdre davant França després d’una pròrroga (47-42), Rodríguez va jugar 27 minuts i va anotar 8 punts, aconseguint ser d’aquesta manera una de les jugadores més ben valorades de la final.

La jugadora espluguenca, de 19 anys, suma aquesta medalla de plata a les ja aconseguides en anys anteriors amb la selecció espanyola, com un or en l’Europeu sots16, plata en el Mundial sots17 i or en l’Europeu sots18. Les jugadores de la selecció van tornar d’Itàlia la setmana passada encapçalades per l’entrenadora Anna Caula, que va recordar després de la final que aquesta és la sisena medalla consecutiva en un europeu sots20 que aconsegueix el combinat espanyol.

 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram