El reconegut economista Antón Costas, president del Cercle d’Economia, va oferir un col·loqui el passat dijous 19 de novembre al Fòrum Empresarial. Durant la jornada es van debatre qüestions relacionades amb el futur del model econòmic i hi van assistir una seixantena d’empresaris de la ciutat.

Costas va dir durant la seva intervenció que cal que les empreses “tinguin confiança i més ambició per créixer”. Segons l’economista, si això passa, “comportarà una bona competitivitat, basada en la millora de la productivitat i no en la rebaixa de salaris”.

Antón Costas va mostrar-se optimista per al pròxim any, tot i que va augurar “certa pèrdua d’impuls” en el creixement econòmic per al proper exercici. El seu optimisme es basa en les “fortaleses del sector al nostre país”, segons va dir durant la conferència.

Al seu costat estava l’alcalde Poveda, que va dir que “la recuperació econòmica no pot ampliar les diferències entre la població”. Segons l’alcalde, “hem de ser productius sense renunciar a l’Estat del Benestar i, a més, caminar cap a un nou model econòmic que ha de ser també més sostenible”.

L’acte es va emmarcar en la celebració de la sisena edició del Fòrum Empresarial que organitza Promodespí.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram