Sant Just viura set dies de festa major

Sant Just Desvern ja està ultimant els preparatius per a la Festa Major d’enguany, que tindrà lloc del 31 de juliol al 6 d’agost. Així, les festes s’allargaran una setmana durant la qual els santjustencs i santjustenques podran gaudir d’activitats per a totes les edats, concerts, animacions i correfoc.

La comissió de Festes del Nucli i les entitats del municipi, juntament amb el consistori, estan treballant aquests dies per perfilar els últims detalls de la festa. Fonts municipals expliquen en un comunicat que, com ha succeït en els darrers anys, es manté la rivalitat entre les colles blaves i grogues.

Les activitats arrencaran dijous 31 a càrrec de l’Esplai (entitat groga) i es farà el pregó a càrrec de les SEAS. Divendres s’obriran les barraques i hi hahaurà diferents concerts. En el tercer dia de festes l’aigua serà la protagonista, amb la Festa de les Aigües, i hi haurà un torneig de futbol de blaus contra grocs, entre altres. Els més petits també competiran en aquesta edició, diumenge 3 d’agost. Dilluns 4 d’agost, els blaus agafen el protagonisme amb el Dia dels Blaus amb activitats per als més petits.

La lluita de titans entre groc i blaus se celebrarà el penúltim dia de la festa. També hi haurà el Pícnic Electrònic, cinema a la fresca i la projecció d’una mini sèrie local.

Les festes acabaran amb sardanes, gegants, botifarrada, la cloenda de foc i la cantada d’havaneres, després de saber el color guanyador d’enguany.

 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram