Un dels actes de la Festa Major de l’any passat. Foto: Ajuntament

Sant Just està fent el compte enrere per a la seva Festa Major, que se celebrarà del 30 de juliol al 6 d’agost, un total de vuit dies, una jornada més que en l’edició de l’any passat.

Els encarregats de llegir el pregó que dóna el tret de sortida als actes són els Pastorets de Sant Just, els quals omplen de vitalitat la cultura popular del municipi i la mantenen viva.

La competició entre els blaus i els grocs tornarà a ser un dels leitmotivs més esperats de la Festa Major. Com en altres anys, hi ha diverses activitats puntuables on s’enfronten les dues colles. El grup guanyador s’emportarà una placa de la Festa Major 2015 a casa amb el seu color. A més, entre altres activitats, hi haurà La Gran Banana, els partits de bàsquet infantil i sènior, els de futbol sala de les dues categories, l’activitat Dóna’m la Llauna i la Guerra dels Titans, entre altres.

El sopar de Festa Major del tercer dia de festes, el dissabte u d’agost a les nou del vespre, també és un dels reclams principals, com ho és també la nit estelada, el diumenge dos d’agost a partir de les set del vespre.

La cultura popular també té un pes important en el gruix del programa de la Festa Major, amb els gegants i capgrossos, les sardanes, les havaneres, les gralleres, els dimonis, el drac i els diables com a protagonistes.

Respecte a la música, hi haurà una àmplia oferta d’estils i de formacions al llarg dels dies.

A més, els més petits gaudiran d’un conjunt d’activitats adreçades per a ells, com per exemple el diumenge dos d’agost, quan tindrà lloc el Laberint de Contes Infantils. A la nit, concretament a les onze, es farà el Laberint de Contes +18. A més, hi haurà cinema a la fresca, com per exemple el dia tres d’agost, amb la pel·lícula Els Croods.

El teixit associatiu també tindrà el seu espai amb la trobada d’entitats del dissabte u d’agost a les sis de la tarda.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram