Centre Cirerers

García i Campuzano, durant la visita a les instal·lacions. Foto: Ajuntament de Sant Joan Despí

Després d’anys de manifestacions, reunions i gerros d’aigua freda en forma de retards, finalment l’esperat centre de dia per a gent gran de Cirerers, al barri de les Planes de Sant Joan Despí, acollirà els primers usuaris el pròxim mes de setembre. Això serà una vegada es formalitzi el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el departament de Drets Socials de la Generalitat.

De fet, el conseller del ram, Carles Campuzano, i l’alcaldessa, Belén García, han visitat les instal·lacions acompanyats per representants dels grups municipals. És durant aquesta reunió que s’ha anunciat aquest nou termini, que ha de posar fi a una reivindicació que s’allarga des del 2019 i que ha encès el veïnat.

Segons l’acord al qual han arribat el consistori i la Generalitat, Sant Joan Despí cedeix a la Generalitat un espai de 280 metres quadrats de la planta baixa del centre, per tal que el departament de Drets Socials assumeixi la titularitat del servei del centre de dia i la seva posada en marxa. El centre, amb tot, serà gestionat per la cooperativa Suara, a través d’un conveni de gestió delegada.

El centre de dia comptarà amb una trentena de places per a gent gran dependent, en diferents graus, i formarà part de la xarxa pública de serveis socials de Catalunya.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram