Festes Carme

Les festes ofereixen un sopar popular dissabte. Foto: Ajuntament de Sant Joan Despí

Del 12 al 16 de juliol, el barri de les Planes de Sant Joan Despí celebrarà les tradicionals Festes del Carme. Es tracta d’una festivitat molt estesa per tota la península i que al barri s’espera cada any amb delit, atès que és l’avantsala de les vacances d’estiu per a molts veïns, i és una bona oportunitat per sortir al carrer per gaudir de la companyia dels altres.

La festa arrencarà divendres a la plaça del Carme, amb una activitat infantil a partir de dos quarts de set. A les nou del vespre, Paco Celades, el president de la Colla de Geganters de Sant Joan Despí, farà el pregó, que donarà pas a una actuació musical a la plaça del Mercat fins a la una de la matinada. Dissabte serà el torn de la Mostra d’Entitats al carrer de John F. Kennedy, la botifarrada popular a la plaça del Mercat o el sopar popular a la mateixa plaça, per dos euros per persona.

Diumenge hi haurà activitats per a la canalla al matí, mentre que al vespre tindran lloc les actuacions de l’humorista Elías Torres, així com la música de Guillermo Cruzado, Denise De Juana i RumbaJara. I, tot i que no hi haurà enguany havaneres, no faltarà el rom cremat. Les festes del Carme finalitzaran dimarts dia 16, amb la missa i l’ofrena de flors a la verge a les vuit de la tarda a la parròquia.

Aquesta celebració és organitzada per la Comissió de Festes, l’associació de veïns de les Planes i Fundesplai, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Joan Despí, Aigües de Barcelona, Inclusió i Diversitat Funcional i MGT, així com de la parròquia, el comerç local i moltes més entitats del municipi. Per altra banda, el cartell d’enguany de la festa ha estat obra Layla Khalis, alumna de segon de l’Escola Roser Capdevila.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram