Tapes i cervesa durant el Tapes de Primavera d'Esplugues

Les Tapes de Primavera reivindica la cuina local. Foto. Aj. d’Esplugues

Entre els dies 3 i 5 de maig, Esplugues va celebrar una nova edició del Tapes de Primavera, la ruta gastronòmica que serveix per reivindicar la cuina local. En aquest sentit, en l’edició van participar una trentena d’establiments de restauració del municipi, que van oferir una àmplia varietat de propostes culinàries, des de bombes fins a cebiche, botifarra esparracada o galtes, així com les típiques patates braves -que enamoren tothom-, entre moltes altres que van poder gaudir els espluguins per un mòdic preu de quatre euros la tapa, en el qual anava inclosa una beguda per acompanyar el mos.

Projecte col·laboratiu

L’activitat va ser organitzada per l’Ajuntament d’Esplugues, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Els bars i restaurants participants en l’esdeveniment, al seu torn, estaven distribuïts per gairebé tots els barris de la ciutat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram