acte benèfic càncer infantil

Imatge promocional de l’acte a l’Espai Corberó. Foto: Ajuntament d’Esplugues

El parc dels Torrents acollirà el pròxim 26 de maig el segon Acte Benèfic per a la Investigació del Càncer Infantil, organitzat per la Policia Local d’Esplugues amb l’objectiu de recaptar fons per a la recerca d’aquesta malaltia que afectat la canalla.

Aquell dia, des de les 10 del matí fins a les dues de la tarda, les famílies tindran l’oportunitat de participar en diverses activitats pensades per als més petits. Hi haurà una entrada simbòlica de cinc euros, que inclourà una beguda i un entrepà. Tot el que es recapti es destinarà íntegrament a l’Hospital de Sant Joan de Déu, reconegut per la seva tasca d’investigació i tractament del càncer infantil.

L’acte, a més, comptarà amb la presència d’equips d’emergència i seguretat, entre els quals hi ha la mateixa Policia Local d’Esplugues, així com la de Sant Just Desvern, Sant Andreu de la Barca o Santa Coloma de Gramenet. També hi haurà representants dels Mossos, la Policia Nacional, la Guàrdia Civil, l’exèrcit, Protecció Civil, Salvament Marítim, Bombers, Creu Roja i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram