España Mora

Mora era regidora del PP des del juny de l’any passat. Foto: PP

Esplugues està de dol per la mort de la regidora del PP España Mora, que ens ha deixat aquesta matinada. Així ho ha confirmat aquest matí el portaveu dels populars a l’Ajuntament, Marcos Sánchez. “Irreemplaçable pèrdua en l’àmbit personal i en el polític”, ha lamentat Sánchez.

La notícia de la mort de la regidora ha estat rebuda amb consternació per diferents actors i entitats de la ciutat. L’alcaldessa, Pilar Díaz, ha reaccionat a la notícia amb un missatge a les xarxes en el qual trasllada la seva condolença a la família i amics de Mora, així com al Partit Popular. Per la seva banda, el primer tinent d’alcaldia i mà dreta de Díaz, Eduard Sanz, ha expressat el seu dolor per la pèrdua. “El nostre condol a família i amics”, ha dit.

Reaccions de tots els àmbits

Per la seva banda, el líder dels populars catalans, Alejandro Fernández, ha donat ràpidament la seva condolença a la família i amics de la regidora. “Una gran dona, plena de bondat i sempre disposada a ajudar, descansi en pau”, ha expressat Fernández.

La resta de partits al Ple també han volgut enviar missatges de suport als populars pel decés de Mora.”Us transmetem el nostre més sentit condol a tot el grup”, han expressat des de Junts. ERC també ha enviat ànims i tot el suport a les persones properes a Mora, així com el PSC, els comuns, el portaveu de Vox, Daniel Lafuente i altres regidors del Ple, tant d’aquesta legislatura com d’anteriors. Per la seva banda, l’associació de veïns de Can Vidalet també ha enviat tot l’escalf a l’entorn de Mora.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram