Fira Activa Despí

Activa Despí organitza fires durant l’any. Foto: Ajuntament de Sant Joan

Els comerços de Sant Joan Despí associats a l’entitat Activa Despí organitzen durant el mes d’abril una sèrie d’activitats per impulsar el consum a les botigues del municipi. Una d’aquestes activitats és la gimcana ‘Cerca el drac’, que proposa als clients un repte consistent en la cerca de la figura del drac a vuit establiments.

“Cerca la figura del Drac JUJI als aparadors dels comerços de Sant Joan Despí associats a Activa Despí”, proposen els comerciants santjoanencs. Segons les bases del concurs, cada vegada que algun client trobi un drac, cal demanar al comerç que li posi un segell a la butlleta i, un cop estigui omplerta, es pot dipositar a qualsevol de les urnes dels comerços associats.

Foment del comerç local

Entre els participants se celebrarà un sorteig de dos vals de compra de 50 euros cadascun, que hauran de gastar al comerç local. En aquest sentit, Activa Despí és una entitat sense ànim de lucre d’àmbit local, amb més de 20 anys d’història i constituïda voluntàriament per comerciants de Sant Joan Despí, que treballa pel foment i la promoció de l’eix comercial de la ciutat.

Altres activitats destacades del municipi durant el mes d’abril són el Correfoc infantil de Primavera, que tindrà lloc el 27 d’abril a la plaça de Catalunya amb les bèsties santjoanenques Espurna i Braulio, el XIV Premi Jujol de Dansa Jove, la Trobada de Gegantons i Capgrossos d’Escoles i Esplais i una nova edició del Premi de Relats Breus de Dones Gabriela de Frígola.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram