Aspecte conceptual que tindrà el futur Miniestadi a Sant Joan. Foto: FCB

A finals de març es van donar a conèixer més detalls sobre el projecte d’ampliació de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i el nou Miniestadi. I és que el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, el responsable de patrimoni del club, Jordi Moix, i l’alcalde, Antoni Poveda, van presentar la primera fase del projecte Espai Barça, que comportarà l’ampliació de les instal·lacions de l’entitat blaugrana a la ciutat després de l’adquisició dels terrenys del Tennis El Forn per part del club fa dos anys.

En total, la nova Ciutat Esportiva tindrà 16,4 hectàrees i inclourà la construcció d’un nou Miniestadi –del qual ja es coneix el seu aspecte conceptual–, que tindrà capacitat per a 6.000 persones, a més d’un aparcament soterrat per a 600 vehicles. Es preveu que es pugui inaugurar per a la temporada 2017-2018.

A més d’aquestes dues grans actuacions, el projecte blaugrana contempla millorar les actuals instal·lacions de la Ciutat Esportiva i alguns dels seus serveis. Entre altres, es vol construir un nou camp de futbol 7 i també diversos espais comercials.

Amb l’ampliació, la masia de Can Felip quedarà integrada a la Ciutat Esportiva i serà rehabilitada durant la transformació de la zona. També es farà un pas sobre les vies del tren per connectar aquesta zona amb el barri de Torreblanca.

El cub ha obert la convocatòria del concurs per a la implementació del projecte, que es preveu que comenci l’any que ve.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram