enllumenat Sant Just

L’Ajuntament confia que els microtalls cessin després d’aquestes obres. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Sant Just ha informat que Endesa ha executat la inversió prevista al transformador del carrer Blasco de Garay, origen més probable dels microtalls que fa mesos que afecten el municipi en general, i a parts com el Walden o Mas Lluí en particular. Això és el que va explicar la companyia el mes de març, després que alguns veïns del municipi patissin la pitjor onada de talls d’electricitat dels últims mesos.

Així ho van detallar diversos veïns de la vila a Línia Tres, que van avisar que les baixades de tensió poden provocar avaries en els electrodomèstics. Amb tot, des del consistori defensen que han estat en “contacte constant” amb Endesa, els tècnics de la qual es van reunir amb  l’alcalde, Joan Basagañas, i un grup de veïns afectats el mes de febrer.

Sigui com sigui, aquesta actuació hauria de solucionar els talls elèctrics.

Aquesta actuació coincideix en el temps amb una sèrie de millores que l’Ajuntament està portant a terme a la ciutat, com ara la substitució de l’enllumenat per un de LED a la Miranda-Canigó, el que suposarà un estalvi energètic.

Per altra banda, el consistori preveu asfaltar aquest dissabte l’avinguda de la Indústria, des de Miquel Reverter fins a la Carretera Reial.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram