El poeta Joan Margarit, veí de Sant Just. Foto: YouTube

El poeta i veí de Sant Just Desvern, Joan Margarit, va presentar el passat divendres 20 de febrer el seu darrer poemari, juntament amb Luis García Montero.

L’acte va tenir lloc al Celler de Can Ginestar, durant el qual Margarit va donar a conèixer el seu últim poemari, que porta com a títol Des d’on tornar a estimar i està editat per Proa.

Per la seva banda, Luis García Montero, poeta andalús, va presentar Un velero bergantín: defensa de la literatura, de l’editorial Visor.

Es tracta del primer acte que organitza la Biblioteca Joan Margarit amb motiu del cinquantè aniversari de la posada en marxa d’aquest equipament al municipi.

Els dos poetes, Joan Margarit i Luis García Montero, van obtenir el Premio Nacional de Poesia el 2008 i el 1994, respectivament. Tots dos són poetes molt reconeguts i comparteixen amistat, recitals i actes literaris arreu del país, com el que va tenir lloc a Sant Just.

Tres dies més tard, Margarit va participar en un altre esdeveniment al municipi, les Converses amb Joan Margarit, que va presentar la dietista Pilar Senpau. La trobada cultural va ser organitzada pel Grup El Món Il·lustrat i va tenir lloc a la Sala Isidor Cònsul i Giribet de Can Ginestar.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram