Desallotjament local Plana

Una imatge del desallotjament. Foto: Twitter (@socpilardiaz)

La Policia Local va desallotjar a finals de març un local del carrer Rovellat, al barri de la Plana, que generava “preocupació i malestar” entre el veïnat. Així ho va informar l’alcaldessa, Pilar Díaz, a través de les seves xarxes socials. “No permetrem que res ni ningú posi en risc el benestar i la tranquil·litat de les nostres famílies”, va afegir Díaz.

Tanmateix, des de l’oposició es mostren crítics amb l’acció del govern pel que fa a la seguretat. Des del PP informen que fa dos anys que denuncien el tema i que hi ha “molts casos” com aquest a la ciutat que són “invisibles” per al govern municipal.

Per la seva banda, en un missatge a les xarxes socials, el regidor d’ERC Joan Carles Sillero va posar el focus en el reallotjament i la integració de les persones que vivien a la nau perquè no hagin de tornar a ocupar un altre espai. En aquesta línia, des del grup republicà lamenten que el PSC “entri en el joc del PP”, del qual critiquen que fa campanyes “per posar por als ciutadans” i fer veure que Esplugues és una ciutat insegura.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram