Hospital Broggi

L’hospital Moisès Broggi va ser inaugurat l’any 2010. Foto: Arxiu

Els treballadors i la direcció de l’Hospital Moisès Broggi, conjuntament amb el CatSalut, s’han assegut per analitzar i tractar de millorar la gestió del centre mèdic. Ho han fet a través d’una comissió de treball que es va reunir per primera vegada el 5 de gener, segons informen des de CCOO i confirmen a Línia Tres fonts del Consorci Sanitari Integral (CSI), al qual pertany l’hospital. I és que fa setmanes que els professionals denuncien condicions de feina “precàries” en aquest centre mèdic que es va inaugurar el 2010.

Tot i que les queixes per manca de personal i precarietat laboral al Broggi s’arrosseguen gairebé des dels seus inicis, el desembre els sindicats van posar el crit en el cel després que la direcció suspengués “d’un dia per l’altre” les vacances del personal.

En aquell moment, els treballadors van denunciar que la cancel·lació dels dies festius –que havien estat validats per la direcció poc abans– no obeïa a l’augment dels casos de covid, sinó a la “mala gestió” de la direcció. En diversos comunicats, els treballadors van alertar d’un “desgavell organitzatiu” i de “manca general” de professionals, sobretot d’infermeria, que s’afegeix al “cansament” del personal per la sisena onada de la covid. Silvia Fernández, secretària general de CCOO Sanitat a la comarca, es mostra “esperançada” amb la comissió de treball, a la qual considera que cal donar “una mica de marge” per veure si dona fruits. Des del CSI, per la seva banda, han evitat pronunciar-s’hi.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram