jordi sánchez sant just desvern

Sánchez durant la seva intervenció. Foto: Junts

Aquesta setmana s’ha presentat la secció local de Junts a Sant Just Desvern. L’acte va tenir lloc dimarts amb la presència del secretari general del partit, Jordi Sánchez, que va conversar amb el coordinador local, Roger Ribera, i altres veïns del municipi.

Sánchez va posar de manifest la importància d’escollir un cap de llista per optar a l’alcaldia el 2023, una persona que ha de ser, a parer seu, “ben preparada i escollida amb el màxim de consens possible”.

Per la seva banda, Ribera va assegurar que l’objectiu de Junts de cara a les municipals del 2023 és “millorar la vida dels veïns”. Pere Clota, líder de Junts al Baix Llobregat, va ser l’encarregat de tancar l’acte i va dir que està “orgullós” de la feina feta fins ara, i va encoratjar al grup santjustenc de cara a les municipals.

Actualment, el grup municipal de Junts per Catalunya amb representació al Ple està format íntegrament per membres del PDeCAT que es van presentar el 2019 sota la marca electoral de Junts. Tots ells continuen formant part del PDeCAT.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram