Els Mossos d’Esquadra mantenen la investigació oberta. Foto: Mossos d’Esquadra

Els Mossos continuen investigant què va passar al pis del número 10 de l’avinguda de Barcelona el passat 31 de maig. La policia catalana va rebre un avís cap a dos quarts de set de la tarda i, quan van arribar al domicili, es van trobar el cos d’una nena de quatre anys sense vida i la seva mare. La dona encara respirava i els serveis d’emergències la van traslladar a l’Hospital Moisès Broggi, on continua ingressada. Les primeres hipòtesis apunten que la dona hauria subministrat una dosi letal de pastilles a la filla i després s’hauria intentat suïcidar. Segons El Periódico, la mare treballa a la unitat de farmacologia d’una clínica de Barcelona i tindria accés als medicaments.

El mateix diari relata que els cossos els va trobar l’àvia de la víctima i mare de la presumpta autora després que el pare de la nena, exmarit de la dona, anés a recollir-la a l’escola i li diguessin que no hi havia anat perquè la mare havia trucat i havia dit que estava malalta.

Fins dimarts 8 de juny, més d’una setmana després dels fets, el Govern no va condemnar els fets ni va expressar el seu condol. Per això, l’ACN recull que la portaveu Patricia Plaja va expressar que “si la família s’ha sentit poc acompanyada és obvi” que la Generalitat podria haver reaccionat “millor”, tal com denuncia la família de la nena. Des de l’Ajuntament tampoc tenen previst fer cap acte públic per recordar la víctima.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram