Rosalia castellers Poblesec

La sesrovirenca es va acostar a saludar els seus petits i petites fans. Foto: Twitter / @bandarres

Si ja és sorpresa trobar-te a Rosalía pel carrer, imaginem el nivell d’estupefacció en veure que l’artista s’aixeca de la taula del restaurant on està sopant per venir-te a saludar. Ha passat. Nens i nenes dels Castellers del Poble-sec i familiars seves han conegut la sesrovirenca de primera mà.

Sopant al Xemei

Rosalía estava sopant a la terrassa del restaurant venecià Xemei, al passeig de l’Exposició, amb uns amics, i una de les nenes se la va trobar. De seguida va avisar els altres, que eren a prop, al local on els Bandarres assagen els castells, al carrer de Blesa. Altres nens i nenes no van dubtar a acostar-se al lloc amb els seus pares i mares per veure en directe la que segurament han escoltat i vist ballar mil vegades a la pantalla.

Sorpresa la seva quan Rosalía decideix aixecar-se en veure el grup de canalla. I no només els saluda: es fa fotos, parlen, es fan abraçades i fins i tot s’interessa pels seus castells i li fan dos pilars. Tan propera, que fins i tot els avisa que vol les fotos, han assegurat algunes de les protagonistes de la història a Betevé.

Semàfor verd per a la Rosalía que, per descomptat, ja segueix els Castellers del Poble-Sec a Instagram i té les fotos amb els més petits de la colla de record, i un aplaudiment pels Bandarres i la seva rapidesa i organització, que els va permetre gaudir d’un moment que segurament mai oblidaran.