Una imatge de Jaume Collboni amb els artistes durant la inauguració. Foto: Bo per BCN

Dotze artistes de la ciutat han donat el seu suport a l’alcaldable del PSC, Jaume Collboni. Ho han fet mitjançant una exposició conjunta, La Millor Barcelona, que simbolitza la diversitat, la modernitat i l’esperit mediterrani que emana la ciutat i que està promoguda per la plataforma de suport a la candidatura de Jaume Collboni, Bo Per BCN. Es pot visitar a la sala Uvedoble Art Studio (carrer Mèxic 11, local W).

En l’exposició, comissariada per Jaume Escala, hi participen artistes representatius del panorama artístic de la ciutat, de diverses generacions i orígens, però amb un comú denominador: part de la seva temàtica artística és o ha estat, al llarg de la seva trajectòria, la ciutat de Barcelona. Són Javier Mariscal, Helena Sans, Kamil Escruela, Carme Solé Vendrell, Perico Pastor, Robert Llimós, Catalina Parra, Medina Òscar, Anna Revuelto, Jenny Larsson,  Teresa Unsain i Takayuki Maejima.

Collboni va assistir a la inauguració, el 22 de març, i va fer seva la demanda dels artistes d’una Barcelona que escolti el batec dels artistes, la cultura i la creativitat. “A Barcelona li cal una nova etapa en què la cultura i l’art estiguin al centre com a motor de transformació social. És hora que els i les artistes torneu a sentir l’Ajuntament al vostre costat”, va dir el candidat del PSC.