Xavier Trias durant la trobada amb les entitats d’Hostafrancs. Foto: Trias per Barcelona

Xavier Trias es va reunir ahir amb la Federació d’Hostafrancs, la coordinadora de les associacions del barri,  per conèixer les principals preocupacions de la trentena d’entitats que conformen aquest ens i que pertanyen a l’àmbit social, el comerç, els esports o la cultura popular. Trias va assistir a la trobada acompanyat de Neus Munté, número dos de la llista per a les eleccions; Georgina Lázaro, portaveu de Junts per Catalunya a Sants, i Jofre Mont, conseller de Districte de Sants-Montjuïc.

Durant la reunió es va parlar d’incivisme, seguretat i accés a l’habitatge del barri d’Hostafrancs, i de la dinamització dels voltants del mercat. Les entitats també van traslladar la seva preocupació per l’atenció de les persones vulnerables a Barcelona. “Tenim una gran xarxa d’entitats que a la ciutat que fan una gran tasca social, amb una important mirada inclusiva. Des de les administracions hem de treballar-hi conjuntament i ajudar-les”, va dir Trias després de la reunió.

L’alcaldable també es va reunir ahir amb l’associació de veïns i veïnes de la Font de la Guatlla i l’escola de música Jam Session, amb qui va parlar sobre els principals problemes al barri, com el soroll i el descans dels veïns, la mobilitat de la gent gran i el dèficit d’equipaments municipals. “Hem d’escoltar a tothom, des del diàleg i el consens i treballar des de les administracions per solucionar totes les problemàtiques que dificulten la bona convivència a la ciutat”, va remarcar Trias.