Una imatge de l’acte de dilluns. Foto: Sants3Ràdio

La Rambla de Sants va acollir aquest dilluns un acte previ a la Diada organitzat per Sants-Montjuïc per la Independència conjuntament amb Òmnium Cultural de Sants amb l’objectiu d’anar escalfant motors de cara a l’11 de setembre.

L’acte, que va ser conduït per Joan Manuel Parisi, va tenir com a eix principal les anomenades ‘Iniciatives d’Èxit’ que impulsa l’Assemblea, com ara les organitzacions sindicals, la candidatura a la Cambra de Comerç, l’aposta pel consum estratègic, la manifestació d’Estrasburg, el Consell per la República i també la campanya ‘Ho tornarem a fer’ d’Òmnium.

Els protagonistes de la trobada, on van assistir unes 200 persones, van ser David Fernàndez, del Secretariat Nacional de l’Assemblea, el filòsof Xavier Antich, membre de la junta nacional d’Òmnium, i Montse Soler, que també és integrant del Secretariat Nacional de l’Assemblea i que va substituir la presidenta de l’entitat, Elisenda Paluzie, que finalment no hi va poder assistir.

Durant l’acte, Fernàndez, coordinador de la comissió Fem República, va parlar sobre qüestions relacionades amb el consum estratègic i sobre la campanya que l’ANC va posar en marxa fa uns mesos per tal de promoure alternatives de consum responsables.

Xavier Antich, per la seva banda, va explicar els eixos estratègics de la campanya d’Òmnium ‘Ho tornarem a fer’, nascuda després de la publicació del llibre de Jordi Cuixart que porta el mateix nom. Per últim, Montse Soler va remarcar la importància que la manifestació d’enguany de la diada, que té com a lema ‘Objectiu Independència’, torni a ser un èxit.