Una imatge del solar on hi ha l’assentament. Foto: El3.cat

Els veïns del carrer Concòrdia han fet públiques les seves queixes per la presència d’un grup de sense sostre que han muntat un assentament en un solar situat al número 69 del mateix carrer.

Es tracta d’un solar de propietat municipal que durant uns anys va formar part del pla Buits per tal de donar-li un ús. Actualment dues entitats del barri gestionen un hort urbà que hi ha en el mateix espai, a tocar de l’assentament. De fet, aquest grup de sense sostre vénen d’un solar del mateix carrer Concòrdia, concretament del número 58, que va ser desallotjat a finals d’octubre.

Màxim Montori, responsable de l’àrea de convivència i vocal de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, explica a Línia Sants que aquest col·lectiu genera “problemes de convivència i civisme” a causa de “la seva forma de vida, ja que beuen i fan les seves necessitats a qualsevol lloc”. Montori també explica que “tard o d’hora s’haurà de desallotjar però s’hauria de buscar una solució des d’un punt de vista social”.

Des del Districte expliquen que els Serveis d’Inserció Social de l’Ajuntament els fa visites “de forma repetida per poder actuar en cas d’emergència i perquè tinguin coneixement dels serveis oberts per atendre’ls”.