Creu Coberta és el ‘Superbarri 2020’ de la ciutat. Foto: Nextdoor

L’empresa internacional Nextdoor, creadora de l’aplicació mòbil que porta el mateix nom i que està pensada per a les comunitats locals, ha premiat Creu Coberta amb el guardó ‘Superbarri 2020’.

El guardó el va rebre el passat 14 de setembre l’Associació de Comerciants de Creu Coberta en un acte celebrat al Meeting Pont de l’eix comercial. El premi serveix per reconèixer el sentiment de solidaritat i comunitat i la força del comerç local del barri d’Hostafrancs. Nextdoor parla de la ‘Superilla d’Hostafrancs’ per qualificar-la del millor barri de la ciutat.

Durant l’acte, el president de l’eix comercial Creu Coberta, Lluís Llanas, va reivindicar que el comerç de Creu Coberta “sempre ha estat de cara al barri” i va posar d’exemple l’espai del Meeting Point. Llanas també va reivindicar que “el comerciant és el veí de planta zero i el que passa més estona despert”, al mateix temps que va destacar que el guardó es deu “al sentit de col·lectivitat” del barri.

A l’acte d’entrega del premi hi va assistir la regidora de Comerç i Hisenda de l’Ajuntament, Montserrat Ballarí, i també els regidors Jordi Castellana (ERC) i Jordi Martí (Junts per Catalunya). Durant el seu discurs, Ballarín va remarcar que Creu Coberta es mereix el premi perquè el barri “és exemple de teixit associatiu, de treballar conjuntament i de fer projectes pensant sempre en tothom”.