La Festa Major de la Marina

La Festa Major de la Marina s’ha allargat dues setmanes. Foto: Ajuntament

La Marina de Port ha estat de Festa Major els dos darrers caps de setmana amb una programació plena d’activitats que ha organitzat la Unió d’Entitats de la Marina.

Una de les activitats va ser el concurs de paelles que es va celebrar el 18 de juny a la plaça del Mig de Can Clos i que va ser el primer acte públic al qual va assistir el nou alcalde de Barcelona, Jaume Collboni. Així, el nou batlle va assistir al concurs i en declaracions als mitjans va reiterar que vol ser “l’alcalde de tots els barcelonins” i va prometre “proximitat, consensos i diàleg”.

El nou alcalde de la ciutat va argumentar que aquesta dinàmica ha de ser present tant en el contacte amb la ciutadania i les entitats socials com a dins de la institució. També es va tornar a mostrar obert, com ja va fer al ple d’investidura, a dialogar i a pactar amb tots els grups municipals menys amb l’extrema dreta.

Així doncs, tot i que les dates oficials de la Festa major de la Marina de Port són del 22 al 25 de juny, les activitats van començar una setmana abans amb actes com la Festa Major Jove –que també es va fer el 24 de juny– o el mateix concurs de paelles.

Amb tot, el pregó es va celebrar el 22 de juny i el divendres 23, com a prèvia de la revetlla de Sant Joan, l’Equip de Focs de la Marina va celebrar els 40 anys de la Flama del Canigó al barri.