El Molino

Els veïns volen que El Molino sigui de gestió comunitària. Foto: Ajuntament

El Molino, l’emblemàtic teatre del Paral·lel, podria reobrir a la tardor després que el 26 de febrer s’acabés el termini del concurs públic per a la gestió de l’equipament. Ara, ha començat el procés de licitació per escollir l’empresa que gestionarà el teatre a partir de l’estiu. Això vol dir que El Molino no serà de gestió comunitària, tal com demanaven diferents entitats del Poble-sec.

De fet, CooperaSec, la xarxa que aglutina entitats del barri per impulsar l’economia social, solidària i cooperativa, va publicar un manifest en desacord amb l’Ajuntament. “Demanem que s’aturi el concurs i es modifiquin les bases per apostar per un projecte de cultura pública i comunitària”, diuen en el comunicat. A més, afegeixen que el model que proposa el consistori “no correspon a les necessitats culturals i reals dels barris”.

Des de l’Ajuntament, segons ha publicat betevé, han explicat que l’espai podrà acollir algunes activitats de barri, cosa que ha estat ben valorada per l’Associació de Veïns del Poble-sec.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram